Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

28/4/18

Εκδρομή στην Αθήνα


Ταξίδι στη γνώση και τη διασκέδαση είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. Μέσα από αυτό είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα λαμπρότερα μνημεία της Αθήνας τον Παρθενώνα και να περιπλανηθούν στο νέο μουσείο της Ακρόπολης. Επίσης, επισκέφτηκαν τη Βουλή των Ελλήνων, το Αττικό ζωολογικό πάρκο, το ίδρυμα Νιάρχος καθώς και το Πλανητάριο.
Μέσα από αυτή την εκδρομή μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, κατάφεραν να γίνουν μια όμορφη παρέα και απέκτησαν γνώσεις και εμπειρίες που θα τους συνοδεύουν ως μια γλυκιά ανάμνηση. Ευχαριστούμε θερμά το διευθυντή του σχολείου μας που συνέβαλλε καταλυτικά στη διοργάνωση της εκδρομής αλλά και τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν και συνέβαλλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της!

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που συμμετείχαν στο πασχαλινό παζάρι. Με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε καλύφθηκε μέρος των εξόδων της εκδρομής!
0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)