Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

23/1/13

Ενημέρωση γονέων

    Αγαπητοί γονείς, μετά τη συνάντησή μας σήμερα θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ κατά πρώτον για την κατανόηση, και την υπομονή σας που με περιμένατε και δεύτερον που κουβεντιάσαμε τα προβλήματα του σχολείου μας και μου προτείνατε τη βοήθειά σας αλλά και λύσεις σε αυτά.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι, παραλάβαμε το κτήριο του σχολείου χωρίς καθόλου εξοπλισμό.
Το σχολείο μας εκτός από τις δώδεκα αίθουσες διδασκαλίας περιλαμβάνει επίσης Τμήμα Ένταξης, αίθουσα πληροφορικής, εικαστικών, δύο τμήματα ολοήμερου, εστιατόριο, βιβλιοθήκη,
αίθουσα Φιλαναγνωσίας, εργαστήριο Φυσικής, αίθουσα Μουσικής.
Σκοπός μας είναι να εξοπλίσουμε το εργαστήρι Φυσικής με τα απαραίτητα όργανα και εργαλεία ώστε τα παιδιά να παίρνουν μέρος σε πειράματα και το μάθημα να γίνεται βιωματικά.
Να αντικαταστήσουμε τους υπολογιστές και να μπει σε κάθε τμήμα ένας προτζέκτορας και ένα λάπτοπ απαραίτητα εργαλεία στα χέρια του δασκάλου σήμερα. Να δημιουργήσουμε εκτός από τη δανειστική βιβλιοθήκη και τμήματα Φιλαναγνωσίας όπου τα παιδιά θα έρχονται σε επαφή με το βιβλίο και θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν και να επεξεργαστούν ένα βιβλίο μαζί με το δάσκαλό τους και τους συμμαθητές τους γνωρίζοντας όχι μόνο το περιεχόμενο και τα μηνύματα του αλλά και τους συγγραφείς, εικονογράφους, σκιτσογράφους, εκδοτικούς οίκους κλπ.
Όλα αυτά όμως χρειάζονται χρήματα χρόνο και κόπο. Πιστεύω όμως ότι θα πραγματοποιηθούν.     
 Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ (εκτός τις πρωινές ώρες που ισχύουν) ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
Λειτουργάκη Εύα 

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)