Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

17/2/10

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ "ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ"...

Το σχολείο μας μετακομίζει...Στην αρχή του χρόνου,η νομάρχης Ηρακλείου, κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη, μας επισκέφθηκε τη μέρα του αγιασμού και μας ενημέρωσε για το καινούριο σχολείο
που θα χτιστεί σε δύο χρόνια. Ξέραμε ότι το κτίριο που έχουμε τώρα έχει πολλά προβλήματα. Οι
αίθουσες δε φτάνουν και αναγκαζόμαστε να περνάμε απέναντι σε ένα άλλο κτίριο που αποτελείται από τέσσερις αίθουσες. Αυτό είναι επικίνδυνο, επειδή τα παιδιά τρέχουν για να πάνε στις τάξεις τους κι έτσι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Υπάρχουν και πολλά άλλα προβλήματα,όμως αυτή η κατάσταση θ'αλλάξει σύντομα. Ο διευθυντής μάς είπε ότι το σχολείο θα "μετακομίσει" σύντομα. Το καινούριο σχολείο θα είναι έτοιμο σε δύο χρόνια. Θα είναι πολύ μεγάλο και θα έχει πολλούς ορόφους. Οι αίθουσες θα είναι κι αυτές πολύ μεγάλες, με θέρμανση και η αυλή του θα είναι τεράστια. Έτσι θα μπορούμε να παίζουμε πιο άνετα και δε θα χτυπάμε μεταξύ μας. Το καινούριο σχολείο θα βρίσκεται κοντά στο παλιό κι έτσι θα διευκολύνει όλα τα παιδιά. Περιμένουμε με ανυπομονησία να κτιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, επειδή θέλουμε να δούμε πόσο όμορφο θα είναι. Πιστεύουμε ότι θα γίνει το καλύτερο σχολείο της πόλης μας!!
Από τους μαθητές του Δ1,
Ξυλούρη Χάρη και Παπανικολάου Κων/νο

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)