Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

20/6/18

Γιορτή λήξης Σχ. έτους 2017-2018

    Άλλη μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Την Πέμπτη 14 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του σχολικού έτους. Η γιορτή ξεκίνησε με την απονομή μεταλλίων και τα διπλωμάτων συμμετοχής σε σχολικούς αγώνες στους μαθητές του σχολείου μας. Ευχαριστούμε τη γυμνάστρια του σχολείου Ελένη Θεοφιλάκη για την προετοιμασία των μαθητών για τους αγώνες. 





    Στη συνέχεια η ΣΤ΄ τάξη πήρε τη σκυτάλη και μετέτρεψε το κλίμα σε πραγματική γιορτή! Με σύνθημα "Όχι μποξ μπρος στο Jukebox" πέρασαν το μήνυμα ότι η μουσική μας ενώνει. Κάθε ομάδα μαθητών επέλεξε το αγαπημένο της τραγούδι από το Jukebox και μας συνεπήραν σε ένα μουσικό ταξίδι με κέφι και πολύ χορό! Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης μας αποχαιρέτησαν με τον πιο όμορφο τρόπο! Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών. 












    Συγκινητική ληταν και η πρωτοβουλία που έλαβαν οι μαθητές της ΣΤ΄1 τάξης να προσφέρουν ένα συμβολικό ποσό στην οργάνωση "Γιατροί χωρίς σύνορα".


  Θερμά συγχαρητήρια στις δασκάλες της ΣΤ΄τάξης  για τη διοργάνωση της γιορτής Μαρία Συμεωνίδου και Γεωργία Μαραυγάκη. Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια που προσέφεραν οι εκπαιδευτικοί Γιάννης Μουταφίδης και Νίκος Κωνσταντάκης. Την έκθεση ζωγραφικής στην αυλή την ανέλαβαν οι δασκάλες εικαστικών του σχολείου Αργυρώ Δρακουλάκη και Μαρία Αντωνίου. 
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την κατασκευή μόνιμης εξέδρας για τις εκδηλώσεις του σχολείου μας!

Ευχόμαστε καλή πρόοδο στους μαθητές της ΣΤ΄!
Καλό καλοκαίρι! 

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)