Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

20/2/12

Παιδική διατροφή - παγκρήτια ημερίδα

Αναδημοσιεύουμε την παρακάτω πρόσκληση:

     Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας, της επιμόρφωσης του κοινού και της πρόληψης για την υγεία, θα θέλαμε να ενημερώσουμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι πτυχιούχοι Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι Κρήτης, θα πραγματοποιήσουν την 1η Παγκρήτια Ημερίδα Διατροφής, με θέμα την “Παιδική Διατροφή”, την Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012.
     Η εκδήλωση θα γίνει στους χώρους του παραδοσιακού χωριού "Αρόλιθος", οι εγγραφές θα ξεκινήσουν από τις 9:30πμ. και οι ομιλίες θα ολοκληρωθούν στις 19:30μμ.

     Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους στις διάφορες δραστηριότητες της εκδήλωσής μας εντελώς δωρεάν, παρακαλούνται να παρευρεθούν στον χώρο του Αρόλιθου την παραπάνω ημερομηνία και τις ώρες που αναγράφονται. Οι δραστηριότητες της ημερίδας περιλαμβάνουν: τις ομιλίες των συναδέλφων Διαιτολόγων-Διατροφολόγων και άλλων επιστημόνων υγείας, ανθρωπομετρικές μετρήσεις, διαδραστικά παιχνίδια και επιδείξεις για τα παιδιά, δημιουργική απασχόληση με διατροφικά παιχνίδια, πρακτική διατροφική εκπαίδευση από συναδέλφους, τσάντα με υλικό ημερίδας, και κλήρωση δώρου από χορηγό μας.


Σας περιμένουμε με χαρά όλους.

Εκ της οργανωτικής επιτροπής της Ημερίδας, πτυχιούχοι
Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι:
Βασιλείου Γεώργιος
Γιακουμάκης Μάνος
Μακρατζάκη Χριστίνα
Μασαούτη Ειρήνη

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)