Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

10/1/11

Μια προσευχή των παιδιών του Γ2 για τα παιδιά που υποφέρουν

Θεέ μου, βοήθησε τα καημένα τα φτωχά παιδάκια. Δώστους ένα καταφύγιο για να προστατευτούν.
Επίσης, δώστους φαγητό και νερό.
Αναστασάκης Γιάννης

Θεέ μου, κάνε όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά και υγιή. Να μην γίνεται πόλεμος για να χάνουν τα σπίτια τους, αν είναι πάντα καλά και ό,τι ζητήσουν να το έχουν.
Αναστασάκη Πόπη

Θεέ μου, βοήθησε όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι πάντα καλά και να μην υποφέρουν. Κάνε να μην έχουν πόλεμο στις χώρες τους, να μη χάνουν τα σπίτια τους και να μην πονάνε ποτέ. Δώσε, Θεέ μου, στα παιδιά σπίτι, φαγητό, βιβλία και πολύ αγάπη.
Αντωνακάκης Μιχαήλ

Θεέ μου, σε παρακαλώ, κάνε ένα από τα θαύματά σου και θα δεις πως όλα θ' αλλάξουν στις χώρες που υπάρχουν παιδιά με αρρώστιες. Πρέπει να υπάρχουν σπίτια, βιβλία, φαγητό και καθαρό νερό, όχι πόλεμοι και πόνοι.
Γιαννακάκη Ραφαέλα

Θεέ μου, βοήθησε τα παιδιά που δεν έχουν σπίτι και γονείς, που δεν έχουν ρούχα και ό,τι άλλο τους χρειάζεται στο σπίτι και στο φαΐ τους.
Ζαχαριουδάκης Βασίλης

Θεέ μου, σε παρακαλώ, βοήθησε όλα τα φτωχά παιδιά της γης, που ζουν τον πόλεμο, που δεν έχουν σπίτι. Βοήθησέ τα να μην έχουν πόνο αλλά να έχουν βιβλία, τρόφιμα και ό,τι άλλο μπορείς να τους προσφέρεις για να είναι ευτυχισμένα.
Καρπουζάκη Ελευθερία

Θεέ μου, βοήθησε τα παιδιά όλου του κόσμου, που ο πόλεμος χάλασε τα σπίτια τους και έμειναν χωρίς να έχουν βιβλία, φαγητό και ένα ζεστό κρεβάτι για να ζεστάνει τον πόνο τους.
Καββαδάτου Αφροδίτη
 Θεέ μου, κάνε να σταματήσουν οι πόλεμοι. Δώσε σε αυτά τα παιδιά φάρμακα, σπίτι, φαγητό και νερό.
Κουκλινού Μαρία

Θεέ μου, βοήθησε αυτά τα παιδιά που δεν έχουν να φάνε, ούτε νερό να πιουν. Σε παρακαλώ τα παιδιά αυτά να έχουν πολύ νερό και τροφή. Να είναι υγιή και να έχουν φάρμακα για να γίνουν καλά.
Μαυράκης Σταύρος

Θεέ μου, θέλω αυτά τα παιδιά να έχουν ό,τι τους χρειάζεται για να ζήσουν. Να έχουν σπίτι να μείνουν, βιβλία για να διαβάζουν και όχι πόλεμο και πόνο.
Παπαδάκη Αλεξάνδρα

Θεέ μου, βοήθα όλα τα παιδιά της Γης να μην πονάνε και οι χώρες τους να μην έχουν πόλεμο. Να έχουν σπίτι, οικογένεια, ζεστό φαγητό, καθαρό νερό και σχολεία για να κάνουν μάθημα.
Σιγανάκης Πάρης

Θεέ μου, σε παρακαλώ να δίνεις φαγητό και νερό σε όσους το χρειάζονται. Σε παρακαλώ, κάνε να σταματήσουν οι πόλεμοι. Σε παρακαλώ, δώστους όλα όσα χρειάζονται να φτιάξουν σπίτι. Δώστους βιβλία να μαθαίνουν. Κάνε τον πόνο χαρά και τη δουλειά παιχνίδι. Όλα όσα χρειάζονται στείλε τους, σε παρακαλώ.
Σκουλικάρη Παυλίνα

Θεέ μου,  σε παρακαλώ, εσύ που βοηθάς όλο τον κόσμο, βοήθησε και τα παιδιά που στη χώρα τους έχει πόλεμο, γιατί δεν έχουν ένα ζεστό σπίτι, δεν έχουν φαγητό και νερό και γιατί υπάρχει πόνος.
Τζουλιαδάκη Ειρήνη

Θεέ μου, κάνε αυτά τα παιδιά να έχουν σπίτι, φαγητό και νερό. Να μην ξαναδούν πολέμους, να έχουν  τα φάρμακα που πρέπει και να έχουν σχολεία, να διαβάζουν.
Τζωρμπατζάκης Γιάννης


1 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Unknown είπε...

Μπράβο Μπράβο Μπράβο
ζητώ την άδειά σας να τα δημοσιεύσω στο facebook στην Α΄ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΟΜ.ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ κάνοντας φυσικά αναφορά στην πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)