Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

23/1/11

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια

     Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Πανταζόπουλο για τα καλά του λόγια για την
ιστοσελίδα μας και για το πρόγραμμα  "Φαρμακευτικά και αρωματικά φυτά για ένα πιο ανθρώπινο περιβάλλον". Η υπόσχεση που είχα δώσει στους μαθητές μου, να δημοσιεύσω στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ήταν η αφορμή για να ξεκινήσω να διαβάζω και να πειραματίζομαι με τις ιστοσελίδες, μέχρι να τα καταφέρω. Το αισιόδοξο όμως είναι ότι σήμερα η ιστοσελίδα μας είναι συλλογική προσπάθεια και υποσχόμαστε να προσπαθούμε για το καλύτερο.....
     Παρακάτω δημοσιεύουμε το e-mail που λάβαμε:
     "Προς τον διευθυντή του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και τους αξιότιμους συντονιστές του προγράμματος, δασκάλα Μανωλάκη Τσαμπίκα και δασκάλα Καρφάκη Κωνσταντίνα.
Η ιστοσελίδα του σχολείου σας είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται στοχαστικά με το ελληνικό τοπίο. Με αφήνουν έκπληκτο η αναλυτικές εργασίες των παιδιών και η ευαισθητοποίηση τους σχετικά με την ελληνική χλωρίδα. Ένα θέμα που απασχόλησε μάλιστα και την 12η biennale αρχιτεκτονικής στην Βενετία και το ελληνικό περίπτερο.
Στέλιος Πανταζοπουλος,προπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική Τοπίου. universita' "mediteranea" di Reggio Calabria, Italia
Σας παραθέτω και 2 σχετικά link:  http://www.greekark.com/index_gr.html  http://www.greekarchitects.gr/gr/εφημερες/κιβωτός-παλιοί-σπόροι-για-νέες-καλλιέργειες-id3129 "

Μανωλάκη Τσαμπίκα

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)