Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

12/6/18

Επίσκεψη του Λιμενικού Σώματος στο σχολείο μας!

    Σήμερα, Τρίτη 12/6 φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας εκπροσώπους από το Λιμενικό Σώμα Ηρακλείου. Στα πλαίσια της ενημέρωσης πολιτών, με σκοπό την προστασία της ανθρώπινης ζωής και τη μείωση των ατυχημάτων και πνιγμών στη θάλασσα, το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, εκπονεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά του δημοτικού με τίτλο "ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ". Κύριο μέλημα αποτελεί η ουσιαστική ενημέρωση των παιδιών για τους κινδύνους που εγκυμονεί η θάλασσα, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης. 
    Οι μαθητές της Α΄και Β΄τάξης του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα αυτό που αποτελείται από διαδραστική οπτικοακουστική παρουσίαση με φιγούρες ηρώων Disney, οι οποίες παρουσιάζουν διάφορα σενάρια, να προβληματιστούν και να λύσουν απορίες. 
    Ευχαριστούμε το Λιμενικό Σώμα για την υπέροχη πρωτοβουλία που έχει αναλάβει!




0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)