Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

26/11/18

ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2018 ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ Α.ΜΕ.Α. ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΗΦΑΚΗ

   Στις 15 Νοεμβρίου 2018 στο κλειστό γυμναστήριο << 2 Αοράκια >> πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του πρωταθλητή ποδηλασίας Α.ΜΕ.Α. Γιώργου Σηφάκη.
   Στην εκδήλωση συμμετείχαν : ο θρύλος του Ελληνικού αθλητισμού Πύρρος Δήμας , οι Ολυμπιονίκες Κώστας Θάνου και Ηρακλής Δεσκουλίδης καθώς και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γιάννης Καργιωτάκης.
   Ήταν μια πραγματική γιορτή του αθλητισμού, όπου τα παιδιά της Ε΄ και ΣΤ' τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκομίζοντας πολλαπλά διδάγματα. Η γιορτή ξεκίνησε με κρητικούς παραδοσιακούς χορούς, ακολούθησαν video με τις διακρίσεις των Ολυμπιονικών μας , video και ομιλίες για τη φονική μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων παροτρύνοντας τους μαθητές με οδηγίες και συμβουλές να εφαρμόζουν πιστά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
   Τέλος με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολούθησαν τους αθλητές συλλόγων που με την καθοδήγηση των προπονητών τους παρουσίασαν τα αθλήματα της Ολυμπιακής Πάλης, της Άρσης Βαρών, του Μπάσκετ με αμαξίδια, του Καράτε, της Ξιφασκίας, της Άρσης Βαρών Α,με.Α. και στη συνέχεια τους δόθηκε η ευκαιρία να τα γνωρίσουν δοκιμάζοντάς τα.
                                                         Η Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
                                                                    Θεοφιλάκη Ελένη
          







0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)