Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

17/1/18

Επίσκεψη της Φιλαρμονικής του Δήμου Ηρακλείου στο σχολείο μας!

   Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, είχαμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσουμε τη Δημοτική Φιλαρμονική στο σχολείο μας. Οι μουσικοί παρουσίασαν στα παιδιά τα μουσικά όργανα, τις στολές τους και στη συνέχεια έπαιξαν ποικίλα γνωστά μουσικά κομμάτια. Πολλά από αυτά ήταν παιδικά τραγούδια που ενθουσίασαν τους μαθητές μας, οι οποίοι συνόδευαν τους μουσικούς με το τραγούδι τους! Κάποιοι από αυτούς πήραν και το ρόλο του μαέστρου! 














   Οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι παράλληλα με τη Δημοτική Φιλαρμονική, λειτουργεί η Σχολή Φιλαρμονικής, όπου οι νέοι εκπαιδεύονται δωρεάν στα πνευστά και κρουστά όργανα, αναδεικνύοντας ταλέντα. Τα μέλη της Φιλαρμονικής ομάδας κάλεσαν τους μαθητές να επισκεφτούν τη σχολή και να εκπαιδευτούν σε όποιο μουσικό όργανο τους ενδιαφέρει. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου: https://www.heraklion.gr/culture/music/music.html 

   Το σχολείο μας ευχαριστεί θερμά τα μέλη της Φιλαρμονικής του δήμου για την επίσκεψή τους!

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)