Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

2/12/14

Νομίζω ότι θα ενδιαφέρει πολλά παιδιά!!!

H  ΒΙΚΕΛΑΙΑ  ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ….

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού που ορίζεται η 11η Δεκεμβρίου, ξεκινάει στη «Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη», αφήγηση παραμυθιών απ’ όλο τον κόσμο.
Μέσα από την αφήγηση αυτή, μοναδικό σύνδεσμο όλων των παιδιών, αναζητούνται ενδιαφέρουσες πολιτιστικές διαφορές αλλά παράλληλα και εκείνα τα στοιχεία, που ενώνουν τελικά, όλα τα παιδιά του κόσμου.
Στο πρώτο παραμύθι «Η Μπάμπουσκα» (γιαγιά), ασχολείται υπερβολικά με την καθαριότητα του σπιτιού της με αποτέλεσμα να μην προσέξει το λαμπερό αστέρι στον νυχτερινό ουρανό μέχρι που χτυπάει η πόρτα της…
Ένα μοναδικό τρυφερό ρώσικο παραμύθι που αναδεικνύει στις παιδικές ψυχές τις πραγματικές αξίες της ζωής, ευαισθητοποιώντας τες σε μεγάλο βαθμό.
Η αφήγηση του παραμυθιού θα γίνει με την εθελοντική προσφορά της μουσειοπαιδαγωγού κ. Χρυσούλας Χαλαμπαλάκη.
Στην εκδήλωση αυτή επίσης, συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ρωσόφωνων  Ηρακλείου, παρουσιάζοντας ήθη και έθιμα του τόπου του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη στις 6 μ.μ. στην αίθουσα του αναγνωστηρίου της «Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης» στην οδό Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 46 (Αγ. Ματθαίος).

Προεγγραφές στο χώρο της «Β.Δ.Β.» ή στα τηλέφωνα 2813409705 και 2813409703.

Ηλικία παιδιών:5-10 ετών (Παιδιά Νηπιαγωγείου-Δημοτικού)

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)