Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

6/6/14

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς

   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής θέματα:
α) η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ ΄ τάξης του σχολείου μας που συμπίπτει με το τέλος του σχολικού έτους, θα γίνει την Τετάρτη 11/6/2014 και ώρα 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων του σχολείου μας, όπου και θα απονεμηθούν τα αναμνηστικά στους απόφοιτους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης. Θα αποχαιρετήσουν τα παιδιά των άλλων τάξεων  παρουσιάζοντάς τους το θεατρικό δρώμενο  την Τρίτη 10/6/2014 το πρωί και ώρα 9:00.
β) Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να γράψουν τα παιδιά τους στο Ολοήμερο για την επόμενη σχολική χρονιά 2014-2015 παρακαλώ να ζητήσουν την αίτηση από τη διεύθυνση του σχολείου.
γ) Το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς θα γίνει την Παρασκευή 13-06-2014, όπου τα παιδιά θα πάρουν τους Τίτλους Προόδου τους.
   Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και σας ευχόμαστε  χαρούμενο καλοκαίρι, με υγεία.

Η Διευθύντρια Λειτουργάκη Ευαγγελία 
και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Σχολείου μας.     0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)