Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

25/4/12

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ του 52ου Δημοτικού Σχολείου


ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
(για την εκμίσθωση του κυλικείου του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου)

To Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηρακλείου» προκηρύσσει Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.
Ο διαγωνισμός θα γίνει σε συνάρτηση με την τιμή προσφοράς, την προϋπηρεσία σε μίσθωση σχολικού κυλικείου και την πολυτεκνική ιδιότητα,  στα γραφεία της Π/θμιας Σχολικής Επιτροπής  Λεωφ. Ικάρου 66 – Νέα Αλικαρνασσός, στις 30-05-2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 μ.μ. κατά την οποία λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και αρχίζει η διαδικασία της αποσφράγισης.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να υποβάλλουν μαζί με την προσφορά τους και τα λοιπά δικαιολογητικά, εγγύηση συμμετοχής το ποσό των 300,00 € ή  αντίστοιχη εγγυητική επιστολή .
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της Σχολικής Επιτροπής Π/θμιας Εκπαίδευσης τηλ 2810-229898, απ’ όπου μπορούν να παραλάβουν και τη προκήρυξη του διαγωνισμού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. 

Ο Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Μηλάκης Εμμανουήλ 


Διαβάστε όλο το κείμενο της προκήρυξης του διαγωνισμού εδώ

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)