Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

22/3/12

Μαθητικός διαγωνισμός του ΟΗΕ "Τέχνη - Ειρήνη"

Το Γραφείο του ΟΗΕ για τον Αφοπλισμό διοργανώνει εκπαιδευτικό διαγωνισμό για παιδιά και νέους, με τίτλο "Η Τέχνη για την Ειρήνη - 2012". Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου 2012.
Οι διαγωνιζόμενοι, από 5 έως 17 ετών, καλούνται να παρακολουθήσουν ένα σύντομο βίντεο στο Διαδίκτυο, και στη συνέχεια να φανταστούν έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά όπλα.
Όλα τα έργα θα κριθούν με βάση τη δημιουργικότητα, τη σύνθεση, το θέμα και την τεχνική τους.
Τέσσερις νικητές από κάθε ηλικιακή κατηγορία (5-8, 9-12 και 13-17) θα δουν τα έργα τους να περιλαμβάνονται στο ημερολόγιο του ΟΗΕ.
Οι δύο νεότερες ηλικιακές ομάδες θα λάβουν υλικά ζωγραφικής, ενώ χρηματικά βραβεία (από 100 έως 500 δολάρια) θα απονεμηθούν στους τέσσερις νικητές της ηλικιακής ομάδας 13-17.
Μόλις τα έργα τέχνης «ανεβούν» στο Διαδίκτυο, οι οικογένειες και οι φίλοι θα μπορούν να ψηφίσουν τα αγαπημένα τους στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook: http://www.facebook.com/unpeaceday
Μπορείτε να βρείτε το βίντεο, τους κανόνες συμμετοχής και το πώς θα «ανεβάσετε» το έργο στο Διαδίκτυο στην ιστοσελίδα: http://www.unartforpeace.org
 

0 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)