Τα σχόλια στις αναρτήσεις δίνουν κουράγιο στους δασκάλους και στους μαθητές να συνεχίζουν το δημιουργικό τους έργο. Γράψτε και τη δική σας γνώμη πατώντας στο σύνδεσμο των σχολίων, στο τέλος κάθε άρθρου.

Σελίδες

8/7/10

Ολοήμερη εκδρομή 2010






















     Την Παρασκευή 21/5/10 πραγματοποιήθηκε η ολοήμερη εκδρομή του σχολείου μας στην κατασκήνωση "Η χώρα των Λωτοφάγων". Συμμετείχαν παιδιά από όλες τις τάξεις και πέρασαν απίθανα.Οι εκπαιδευτές της κατασκήνωσης χώρισαν τα παιδιά σε ομάδες και κάθε ομάδα ασχολήθηκε με δραστηριότητες εκπαιδευτικές και αθλητικές. Κάθε παιδί είχε τη δυνατότητα να παίξει: ποδόσφαιρο,μπάσκετ, βόλεϊ, πίγκ-πόγκ,να λάβει μέρος σε αγώνες τσουβαλοδρομίας, παζλ και άλλων εκπαιδευτικών παιχνιδιών, να κάνει αναρρίχηση, τραμπολίνο, αλεξίπτωτο, κούνια, τραμπάλα, να χορέψει, να τραγουδήσει ή να χουζουρέψει κάτω από τη δροσιά των δέντρων.
Η γυμνάστρια
Ελένη Θεοφιλάκη

1 Σχόλια. Πάτησε εδώ για να γράψεις τη γνώμη σου:

Ανώνυμος είπε...

Τέλεια ήταν τότε!!Ελπίζω να περάσουμε τόσο ωραία και φέτος που θα ξαναπάμε εκεί, στην αγαπημένη μας κατασκήνωση, τους Λωτοφάγους!Ειδικά φέτος που είναι και η τελέυταία μας χρονια, εμάς των παιδιών της έκτης, πρέπει να περάσουμε ακόμα πιο ωραία!!Θα μου λείψει το δημοτικούλι μου!!


Μαρία Προμπονά, ΣΤ1

Δημοσίευση σχολίου

Θα μας ευχαριστούσε αν βλέπαμε ποιος σχολιάζει τα άρθρα μας.
Οι μαθητές του 52ου Δημοτικού Σχολείου

(Αν δεν έχετε κάποιο λογαριασμό επιλέξτε Ανώνυμος. Για να φανεί το όνομά σας θα πρέπει να το γράψετε στο σχόλιο)